The Garden Community for Garden Lovers
 

Hungary Hu

Miért hullatja a leveleit a DRACANEA Golden Coast?Pedig rendszeresen van öntözve és nincs sötét árnyékos helyen sem.
Answers

 

Google translate tells me this is what Növényes is asking:

Why shedding of the leaves of the Golden Coast DRACANEA? Öntözve here and there on a regular basis in the shade or dark.

No idea what the answer is though...

1 Nov, 2010

 

Good of you to get a translation, MG. I've no answer either...

1 Nov, 2010

 

I can't translate this, but here's some info:
Needs average warmth - 55 deg. F in winter, out of draughts, away from radiators and heat sources. Medium to bright light, no direct sun, keep compost moist at all times, but not waterlogged. Biggest cause of leaf loss is drought and dry air - increase humidity around the plant, by standing in a pebble tray with water kept topped up, or spraying the plant regularly, or placing a bowl of water close to the plant, keeping that topped up as it evaporates. Do not allow plant to stand in water after watering, empty any pot or tray 30 minutes after.
Inspect the plant thoroughly for signs of disease or infestation by aphids, red spider mite, mealybug or similar.

1 Nov, 2010

 

Igények átlagos meleget 13 ˚ C, télen meg a tervezetek, távol radiátorok és hőforrásoktól. Közepes és erős fény, nincs közvetlen nap, folyamatosan nedvesen komposzt minden időben, de nem mocsaras. Okozzák a levelek elvesztésének az aszály és a száraz levegő - nedvességtartalom növeli a növény körül, állva egy kavicsos tálcára vízzel folyamatosan feltöltik, vagy permetezése az üzem rendszeresen, vagy forgalomba helyezését, egy tál víz közelében a növény, miközben a feltöltött ahogy párolog. Ne engedje, hogy üzem állni a víz után öntözés, ürítse ki a kasszát, vagy tálca után 30 perccel.
Vizsgálja meg a növény alaposan jelei betegség vagy fertőzés által levéltetvek, vörös takácsatka, mealybug vagy hasonló.

1 Nov, 2010

 

Thanks, MG

1 Nov, 2010

 

You're welcome

1 Nov, 2010

How do I say thanks?

Answer question

 


Not found an answer?